برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

مصوبات مجلس در راستای حمایت از تولید است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس برنامه هایی برای حمایت همه جانبه از تولید و اشتغالزایی را در دستور کار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر جلسه شورای سیاستگذاری ششمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری در تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی با رویکرد تجلیل از یک صد واحد مشتری مدار در امروز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد.

«مصطفی نخعی» سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز بر حمایت از کارآفرینان تاکید کرد و معتقد است قوانین مصوب مجلس در راستای حمایت از تولید و جلوگیری از واسطه گری بوده است و این راه ادامه دار خواهد بود.

خزایی نیز از عزم نمایندگان مردم بر راهکارهای بازگشایی بازارهای صادراتی و بهای بیشتر به تولیدکنندگان و جلوگیری از واردات در شرایط تولید داخل خبر داد و گفت: سیاست های تشویقی همانند برگزاری اینگونه اجلاسها و رصد کیفی تولید و صنعت در کشور مسیر را برای اقتصاد کشور هموار خواهد کرد.

در پایان این نشست عربشاهی دبیر شورای سیاستگذاری اجلاس خاطر نشان کرد: ششمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری در تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی با رویکرد تجلیل از یکصد واحد مشتری مدار قرار است ۹ خرداد ماه در سالن مرکز همایش های بین المللی صداوسیمای باحضور مسئولان و اهالی رسانه کار خود را آغاز کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار